Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Termeni si conditii

Introducere

Bine ati venit la Culinar E. L. - blog . Acest site este detinut si operat de Culinar  E. L. - blog . Prin vizitarea blog-ului nostru și accesarea de informații, resurse , servicii , produse , și instrumentele pe care le oferă , ați înțeles și sunteți de acord să accepte și să respecte termenii și condițiile stabilite în această politică ( denumit în continuare " Acordul utilizatorului " ) .

Acest acord este în vigoare de la 12 octombrie 2013 .

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul acord de utilizare din când în când fără notificare . Recunoașteți și sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a revizui acest Acordul utilizatorului periodic pentru a vă familiariza cu orice modificări . Utilizarea în continuare a acestui blog după aceste modificări vor constitui recunoașterea și acordul cu termenii și condițiile modificate .

Utilizarea responsabilă și conduită

Prin vizitarea blog-ului nostru și accesarea de informații, resurse , servicii , produse , și instrumentele pe care le oferă pentru tine , fie direct, fie indirect ( denumite în continuare "Resurse" ) , sunteți de acord să utilizeze aceste resurse numai în scopurile prevăzute ca permise de ( a ) termenii acestui acord de utilizare, și ( b ) legile, reglementările și practicile on-line general acceptate sau orientări .

Care , înțelegeți că :

o . În scopul de a accesa resursele noastre , vi se poate cere să furnizeze anumite informații despre dvs. ( cum ar fi identificarea , detalii de contact , etc ), ca parte a procesului de înregistrare , sau ca o parte din capacitatea dumneavoastră de a utiliza resursele . Sunteți de acord că orice informații pe care le furnizați vor fi întotdeauna exacte , corecte și actualizate .

b . Sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii cu privire la orice informații de conectare asociate cu orice cont voi folosi pentru a accesa resursele noastre . Prin urmare , sunteți responsabil pentru toate activitatile care au loc în contul dvs. / s .

C . Accesarea ( sau încearcă să acceseze ) orice a resurselor noastre prin orice alte mijloace decât prin mijloacele pe care le oferim , este strict interzisă . Sunteți de acord să nu accesați ( sau încerca să accesați) oricare dintre resursele noastre prin orice mijloace automate , imorale sau neconvenționale .

d. . Angajarea în orice activitate care perturbă sau interferează cu resursele noastre , inclusiv serverele și / sau rețele în care resursele noastre sunt situate sau conectate , este strict interzisă .

e . Încercarea de a copia , duplicat , reproduce , vinde, comercializa sau revinde Resurse noastră este strict interzisă .

f . Sunteti singurul responsabil consecințe , pierderi sau daune pe care le poate suporta sau suferi ca urmare a oricăror activități neautorizate efectuate de către tine direct sau indirect , după cum sa explicat mai sus , și poate atrage răspunderea penală sau civilă .

g . Putem furniza diferite instrumente de comunicare deschise pe site-ul nostru , cum ar fi comentarii pe blog , posturi pe blog , chat publice , forumuri , panouri de mesaje , grupuri de știri , evaluări de produse și clienți , diverse servicii de social media , etc Înțelegeți că , în general, nu pre - ecran sau monitor conținutul postat de utilizatori ai acestor instrumente diferite de comunicare , ceea ce înseamnă că , dacă alegeți să utilizați aceste instrumente să prezinte orice tip de conținut de pe site-ul nostru , atunci este responsabilitatea dvs. personală de a utiliza aceste instrumente într -un mod responsabil și etic . Prin postarea de informații sau altfel folosind orice instrumente de comunicare deschise, cum sa menționat , sunteți de acord că nu se va încărca , posta , cota , sau altfel distribui orice conținut care :

| . Este ilegal , amenintator, defaimator , abuziv , de hartuire , degradant , de intimidare , frauduloase , înșelătoare , invazive , rasiste , sau conține orice tip de limbaj sugestiv , inadecvat , sau explicite ;
II . Încalcă orice marcă înregistrată , patent , secret comercial , drept de autor , sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
III. Conține orice tip de publicitate neautorizate sau nesolicitate ;
IIII . Da drept orice persoana sau entitate , inclusiv Culinar E. L. - blog angajați sau reprezentanții acestora.


Noi avem dreptul la discreția noastră pentru a elimina orice conținut pe care , ne simțim în judecata noastră nu este în conformitate cu prezentul acord de utilizare , împreună cu orice conținut pe care le simt este ofensatoare , dăunătoare , inacceptabil , inexacte , sau încalcă orice drept de autor 3rd party sau mărci . Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere sau eșec în eliminarea unui astfel de conținut . Dacă vă posta conținut pe care le alege pentru a elimina , sunteți de acord prin prezenta la o astfel de acțiune , și sunt de acord să renunțe la orice pretenție împotriva noastră .

h. . Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru orice continut postat de dumneavoastra sau orice alți utilizatori 3rd party de site-ul nostru . Cu toate acestea , orice conținut postat de tine folosind orice instrumente de comunicare deschise pe site-ul nostru , cu condiția ca aceasta să nu incalce sau pe orice autor 3rd party sau mărci comerciale , devine proprietate Culinar E. L. - blog , și, ca atare , ne dă un perpetuu , irevocabilă , la nivel mondial , redevențe , exclusiv de a reproduce , modifica , adapta , traduce , publica , afișa public și / sau distribui așa cum consideră potrivit . Aceasta se refera numai și se aplică la continutul postat prin intermediul instrumentelor de comunicare deschise, așa cum este descris , și nu se referă la informații care sunt furnizate ca parte a procesului de înregistrare , necesare în scopul de a utiliza resursele noastre .

| . Sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați Culinar E. L.  - blog și societatea-mamă și filialele , și directorii lor , ofițeri , manageri , angajați , donatori , agentii , si licentiat , de și împotriva tuturor pierderilor , cheltuielilor , pagubelor si costurilor , inclusiv a avocaților rezonabile " taxe , care rezultă din orice încălcare a acestui acord de utilizare sau neîndeplinirea obligațiilor referitoare la contul dvs.  suportate de dvs. sau orice altă persoană folosind contul tău . Ne rezervam dreptul de a prelua apărarea exclusivă de orice pretenție pentru care avem dreptul la despăgubire în temeiul prezentului acord de utilizare . În acest caz , vă ne va oferi cu o astfel de cooperare cum este cerut în mod rezonabil de către noi .

Limitarea Garanții

Prin utilizarea blog-ului nostru , ați înțeles și sunteți de acord că toate resursele pe care le oferim sunt " așa cum este " si " asa cum sunt disponibile " . Acest lucru înseamnă că nu reprezintă sau garantează  pentru a vă că:
i) utilizarea resurselor noastre vor satisface nevoile si cerintele dumneavoastra .
ii) utilizarea resurselor noastre vor fi neintrerupte, la timp , sigur sau fără erori .
iii) informațiile obținute prin utilizarea resurselor noastre vor fi corecte sau de incredere , si
iv ) orice defecte în funcționarea sau funcționalitatea de orice resurse pe care le oferim vor fi reparate sau corectate .

Mai mult , ați înțeles și sunteți de acord că :

v ) orice conținut descărcat sau altfel obtinute prin utilizarea resurselor noastre se face pe propria discreție și risc , și că sunteți singurul responsabil pentru orice daune la computer sau alte dispozitive pentru orice pierdere de date care ar putea rezulta din descărcarea de astfel de conținut .
vi ) nici o informație sau consiliere , dacă și-a exprimat , implicit , orale sau scrise , obtinute de tine de la Culinar E. L. - blog sau prin orice fel de resurse pe care le oferim nu va crea nici o garantie , garantie , sau condiții de orice fel , cu excepția celor prezentate în mod expres în acest manual de utilizare acord .

Limitarea răspunderii

În legătură cu limitarea de garanții după cum sa explicat mai sus , ați înțeles în mod expres și convin că orice plângere împotriva ne va fi limitată la suma pe care ați plătit , dacă este cazul , de utilizare a produselor și / sau serviciilor .Culinar  E. L. - blog nu va fi raspunzator pentru orice , , incidental , pierderi indirecte directe sau indirecte exemplare sau daunele care pot fi suportate de către dumneavoastră ca un rezultat al utilizării resurselor noastre , sau ca urmare a oricăror modificări , pierderi de date sau de corupție , de anulare , pierderea de acces , sau de nefuncționare amăsura această limitare este cazul legilor răspundere se aplică .

Drepturi de autor / Mărci

Toate conținut și materiale disponibile pe Culinar E. L. - blog , inclusiv, dar fără a se limita la text , grafică , numele site-ului , cod , imagini și logo-urile sunt proprietatea intelectuală a  Retete, E. L.- blog , și sunt protejate prin dreptul de autor aplicabilă și dreptul marcă . Orice utilizare necorespunzătoare , inclusiv, dar fără a se limita la reproducerea , distribuirea , afișarea sau transmiterea de orice conținut de pe acest site este strict interzisă , cu excepția cazului în special autorizat de Culinar E. L. - blog  .

Încetarea de utilizare

Sunteti de acord ca putem , la discreția noastră , suspenda sau restrictiona accesul la toate sau o parte din site-ul nostru și Resurselor , cu sau fără notificare și pentru orice motiv , inclusiv , fără a se limita , încălcarea acestui Acordul utilizatorului . Orice activitate ilegală , frauduloasă sau abuzivă suspectat poate fi un motiv de încetare relația voastră și se poate face referire la autoritățile competente de aplicare a legii . La suspendarea sau încetarea , dreptul de utilizare a resurselor pe care le oferim va înceta imediat , și ne rezervăm dreptul de a elimina sau șterge orice informații pe care le poate avea asupra dosar cu noi , inclusiv orice cont sau informațiile de conectare .

Legea

Acest blog este controlat de Culinar  E. L. - blog din Romania . Acesta poate fi accesat de cele mai multe țări din întreaga lume . Prin accesarea site-ul nostru , sunteți de acord că statutul și legile statului nostru , fara referire la conflictul de legi și Convenția Națiunilor Unite privind vânzările internaționale de bunuri , se vor aplica la toate aspectele legate de utilizarea acestui site și achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul acestui site .

Mai mult , orice acțiune pentru a pune în aplicare prezentul acord de utilizare va fi adus în federale sau de stat instanțelor România Sunteți de acord să jurisdicției personale de astfel de instanțe , și renunță la orice jurisdicție , locul de desfășurare , sau incomode obiecțiile pe forum pentru astfel de instanțe .

Garanție

Dacă nu este altfel EXPRIMATE , Culinar  E. L. - blog NEAGĂ ÎN MOD EXPLICIT TOATE GARANȚIILE ȘI CONDIȚIILE DE ORICE FEL , FIE EXPLICITE SAU IMPLICITE , INCLUSIV , DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANȚIILE ȘI CONDIȚII DE COMERCIALIZARE , POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP ȘI NEÎNCĂLCARE .

Informatii de Contact

Dacă aveți orice întrebări sau comentarii cu privire la aceste Condiții de furnizare a serviciilor cum sa subliniat mai sus , ne puteti contacta la :
Culinar E. L. - blog prin pagina de contact