Ingrediente: 6 ciocanele, o lamaie mica, o lingura de paprica (boia dulce sau iute), o lingurita de oregano, 3 catei de usturoi, ulei, sare si piper.
Se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.
Usturoiul de piseaza si se ung ciocanelele cu el. Se presara apoi o lingura de boia si oregano peste ele. Se rade peste ele coaja de la o jumatate de lamaie.
Jumatatea de lamaie se stoarce intr-o cana si se completeaza cu apa, apoi se adauga peste ciocanele.
Se da tava la cuptor pentru 45-60 de minute, in functie de cuptor, intorcandu-le si pe partea cealalta.
Se pot servi cu cartofi, orez sau salate etc.
Se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.
Usturoiul de piseaza si se ung ciocanelele cu el. Se presara apoi o lingura de boia si oregano peste ele. Se rade peste ele coaja de la o jumatate de lamaie.
Jumatatea de lamaie se stoarce intr-o cana si se completeaza cu apa, apoi se adauga peste ciocanele.
Se da tava la cuptor pentru 45-60 de minute, in functie de cuptor, intorcandu-le si pe partea cealalta.
Se pot servi cu cartofi, orez sau salate etc.