Ingredientele necesare pentru aceasta reteta de chiftelute taranesti:
1 kg carne
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
2 felii de paine
2 oua
sare, piper
2-3 linguri de faina
ulei pentru prajit
Mod de preparare al chifetelutelor romanesti:
Chiftelutele taranesti se prepara astfel: pentru inceput, trebuie sa dai prin masina de tocat toate ingredientele, si anume: carnea, ceapa, mararul, patrunjelul, painea si usturoiul.
Nu uita, insa, sa le toci marunt inainte sa le dai prin masina!
Apoi, peste compozitia obtinuta se adauga ouale, sarea, piperul si amesteci pana cand aceasta se omogenizeaza.
Acum, umezeste-ti foarte putin mainile cu apa, pentru ca sa poti forma chiftelutele, dupa care le dai prin faina. In cele din urma, acestea se scutura de excesul de faina si se pun in tigaie la prajit cand uleiul este incins.
1 kg carne
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
2 felii de paine
2 oua
sare, piper
2-3 linguri de faina
ulei pentru prajit
Mod de preparare al chifetelutelor romanesti:
Chiftelutele taranesti se prepara astfel: pentru inceput, trebuie sa dai prin masina de tocat toate ingredientele, si anume: carnea, ceapa, mararul, patrunjelul, painea si usturoiul.
Nu uita, insa, sa le toci marunt inainte sa le dai prin masina!
Apoi, peste compozitia obtinuta se adauga ouale, sarea, piperul si amesteci pana cand aceasta se omogenizeaza.
Acum, umezeste-ti foarte putin mainile cu apa, pentru ca sa poti forma chiftelutele, dupa care le dai prin faina. In cele din urma, acestea se scutura de excesul de faina si se pun in tigaie la prajit cand uleiul este incins.