Ingrediente:
700 gr carne de porc
1 lingurita sare
putin piper alb
2 linguri de untura + 2 linguri separate
putina boia
1 ceapa mare
8 catei de usturoi
Mod de preparare:
1. Taie carnea in felii. Bate-le putin cu un ciocan de snitele.
2. Amesteca cele 2 linguri de untura topita cu boiaua dulce, sarea piperul si usturoiul dat pe razatoare. Pune carnea in bol, la marinat, acopera si baga in frigider pentru 4-5 ore.
3. Pune restul de untura intr-o tava incinsa.
4. Caleste usor ceapa tocata marunt.
5. Dupa ce s-a rumenit putin, pune feliile de carne in tigaie. Cand s-a rumenit pe o parte, intoarce carnea pe partea cealalta.
Serveste cu pilaf ori salata de legume.
700 gr carne de porc
1 lingurita sare
putin piper alb
2 linguri de untura + 2 linguri separate
putina boia
1 ceapa mare
8 catei de usturoi
Mod de preparare:
1. Taie carnea in felii. Bate-le putin cu un ciocan de snitele.
2. Amesteca cele 2 linguri de untura topita cu boiaua dulce, sarea piperul si usturoiul dat pe razatoare. Pune carnea in bol, la marinat, acopera si baga in frigider pentru 4-5 ore.
3. Pune restul de untura intr-o tava incinsa.
4. Caleste usor ceapa tocata marunt.
5. Dupa ce s-a rumenit putin, pune feliile de carne in tigaie. Cand s-a rumenit pe o parte, intoarce carnea pe partea cealalta.
Serveste cu pilaf ori salata de legume.