Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Cordon vert

Cordon vert
Ingrediente:
– 800 gr muschi de vita;
– 3 legaturi patrunjel;
– 150 gr unt;
– 3 oua;
– 300 gr cascaval;
– 100 gr susan;
– 3 linguri faina;
– ulei de floarea soarelui;
– sare si piper.

Carnea se taie felii mai groase, carora li se cresteaza un buzunar in lateral.
Se condimenteaza carnea dupa gust si se lasa la frigider 10 minute.
Intre timp pregatim umplutura: amestecam cascavalul dat pe razatoare cu patrunjelul tocat marunt.
Pui aceasta umplutura in buzunarele din carne si prinzi marginile cu scobitori.
Fiecare bucata de carne se da prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin susan.
Se prajesc in ulei incins si se servesc fierbinti, cu garnitura la alegere.
Pofta buna!
Citeste mai departe

Carbonara picanta

Carbonara picanta
Ingrediente:
– 350 gr spaghette;
– 1 ceapa;
– 200 gr bacon;
– 200 ml lapte;
– 2 ardei iuti;
– 1 plic knorr fix carbonara;
– 2 catei de usturoi;
– 200 ml smantana de gatit;
– 2 linguri ulei de masline;
– parmezan;
– sare si piper.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si o lingura de ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Cand sunt gata se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Intre timp se pregateste sosul: ceapa se toaca marunt si se pune la calit in restul de ulei.
Se adauga baconul taiat si usturoiul zdrobit.
Separat se amesteca plicul knorr cu laptele si smantana.
Punem sosul peste baconul din tigaie, adaugam ardeii iuti tocati marunt, saram si piperam dupa gust.
Lasam pe foc cateva minute pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Servim pastele cu sos si parmezan ras deasupra.
Pofta buna!
Citeste mai departe