Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Lasagna cu sos MIlaneze si Quattro formaggi

Lasagna cu sos MIlaneze si Quattro formaggi
Ingrediente:
– 1/2 cutie de foi de lasagna;
– 1 ceapa;
– 200 ml sos de rosii;
– 4 linguri de unt;
– 500 ml lapte;
– nucsoara;
– 250 ml apa;
– 1 plic knorr milaneze;
– 2 linguri ulei de masline;
– 4 linguri faina;
– 500 gr carne tocata la alegere;
– 2 linguri parmezan ras;
– 1 plic knorr quattro formaggi;
– 50 ml smantana;
– sare si piper.

Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, una cate una.
Intre timp se pregatesc cele doua sosuri.
Sosul milaneze: calesti ceapa maruntita in putin ulei, adaugi carnea si lasi pana isi schimba culoarea, apoi adaugi sosul de rosii.
Dupa 15 minute se adauga continutul plicului Knorr milaneze amestecat cu apa, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa 5 minute stingem focul.
Sosul bechamel: se topeste untul, apoi se adauga faina.
Cand aceasta devine aurie se stinge cu laptele si se amesteca bine pana incepe sa se ingroase, apoi se stinge focul.
La final se adauga in sosul bechamel nucsoara, sare si piper.
Sosul quattro formaggi: se amesteca continutul plicurul knorr cu apa si smantana, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se tine acest sos 8 minute pe foc, pana cand incepe sa se ingroase.
Se ia o tava, se tapeteaza cu unt, se pune un strat de foi de lasagna, apoi sos milaneze, sos bechamel, foi de lasagna, sos milaneze, sos bechamel, din nou foi de lasagna si la final sosul quattro formaggi.
Deasupra presaram parmezanul ras.
Acoperim cu staniol si dam la cuptor, 20 de minute la 190 de grade C.
Dam staniolul jos si mai tinem 10 minute la cuptor.
Servim imediat.
Pofta buna!
Citeste mai departe