- Ingrediente mancare de inimi si pipote de pui
trei cepe mari
doi ardei grasi (unul rosu si unul galben)
500 de grame de rosii
50 de grame de apa
trei linguri de ulei
sare, piper
o mana de patrunjel
- Mod de preparare mancare de inimi si pipote de pui
- Curatam ceapa si o taiem solzisori
- Punem intr-o tigaie uleiul si il incalzim usor dupa care adaugam ceapa taiata si apa. In acest fel, practic ceapa nu se prajeste ci se inabusa si se va digera mai usor.
- Adaugam ardeii taiati fasii si rosiile taiate bucati
- Intre timp punem la fiert, separat, inimile si pipotele, in apa cu sare pentru macar un sfert de ora dupa care le scurgem de apa si le punem peste ceapa
- Punem patrujelul tocat marunt, sare si piper dupa gust si amestecam totul bine lasand sa fiarba mancarea la foc mic pana cand se gatesc legumele si carnea iar sosul scade la consistenta dorita
- Servim calda ca si fel principal