Ingrediente:
- 1kg. carne tocata de porc
- 2,5 kg. cartofi
- 1 ceapa mijlocie
- 1-2 linguri bulion
- 3 linguri smantana
- piper,sare, cimbru, dupa gust
- 4-5 oua
Preparare:
Se calesc, impreuna,carnea tocata,ceapa tocata marunt si bulionul,in putin ulei,timp de 10-15 min.Se condimenteaza,dupa gust.Cand este gata se adauga 2 linguri de smantana si se amesteca bine,
Cartofii se curata si se taie rondele.
Se unge cu ulei,o cratita sau tava adanca.Se pune un strat de cartofi,unul de carne,ultimul strat fiind de cartofi.Se pune apa cat sa acopere.Se da la cuptor(incins in prealabil),pana se rumenesc cartofii.Se bat bine ouale cu o lingura de smantana,se sareaza si se toarna deasupra.
Se mai lasa 10 min. si este gata.
Pofta buna !!!
- 1kg. carne tocata de porc
- 2,5 kg. cartofi
- 1 ceapa mijlocie
- 1-2 linguri bulion
- 3 linguri smantana
- piper,sare, cimbru, dupa gust
- 4-5 oua
Preparare:
Se calesc, impreuna,carnea tocata,ceapa tocata marunt si bulionul,in putin ulei,timp de 10-15 min.Se condimenteaza,dupa gust.Cand este gata se adauga 2 linguri de smantana si se amesteca bine,
Cartofii se curata si se taie rondele.
Se unge cu ulei,o cratita sau tava adanca.Se pune un strat de cartofi,unul de carne,ultimul strat fiind de cartofi.Se pune apa cat sa acopere.Se da la cuptor(incins in prealabil),pana se rumenesc cartofii.Se bat bine ouale cu o lingura de smantana,se sareaza si se toarna deasupra.
Se mai lasa 10 min. si este gata.
Pofta buna !!!