Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 1 ou
- 4-5 linguri branza rasa telemea (sau cascaval)
- sare,piper
- 2 linguri faina
- praf de usturoi (sau un catel de usturoi tocat marunt)
- ulei pentru prajit
- patrunjel
Preparare:
Dovleceii se curata de coaja, se rad intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora (minim) si se storc bine de zeama care s-a lasat. Se pun in alt castron, se adauga oul, branza rasa, faina, usturoiul, piper si sare, patrunjel tocat, amestecand totul bine.
Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in
ulei incins sa se prajeasca, iar apoi le punem pe hartie, sa asoarba uleiul de la prajit
STIRILOR CU
Perisoare in sos bechamel
Ingrediente:
– 500 gr pui;
– 2 linguri orez;
– 50 gr unt;
– 1 ceapa;
– 2 foi dafin;
– 500
Omleta taraneasca la cuptor
Ingrediente Omleta taraneasca la cuptor
4 oua50 gr bacon1 ceapa mica (cca 50 gr)1 c
Mancarea marinarului
Ingrediente Mancarea marinarului
500 gr pulpa vita felii(~4 felii) 2 cepe micute40
Porc chinezesc si orez cu ou
Ingrediente: 500 gr carne de porc, 1-2 morcovi, o ceapa mare, un ardei gras verde, un ardei gra
Ciocanele cu lamaie
Ingrediente: 6 ciocanele, o lamaie mica, o lingura de paprica (boia dulce sau iute), o lingurita
Varza alsaciana
Ingrediente:
– 400 gr pulpa de porc;
– 400 gr carnati de porc;
– 2 morcovi;
– 1 kg varza ac
Facebook Comentariu