Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Galuste cu capsuni

Ingrediente
Galuste cu capsuni

200 gr urda
100 gr faina
3 linguri unt
3-4 linguri zahar
coaja rasa de la 1/4 lamaie
1 ou
10 capsuni (mai mici)
1 plic zahar vanilat
50 gr mac
Bucati: 10

Preparare
Galuste cu capsuni

  1. Intr-o oala mai adanca si larga se pune apa la fiert.
  2. Se macina macul cu 1 lingura zahar.
  3. Se freaca urda cu 2-3 linguri de zahar, 1 lingura unt si coaja de lamaie.
  4. Se adauga oul si se omogenizeaza. Se adauga faina si se amesteca iar bine.
  5. Capsunile se curata de codita, se spala si se scurg pe servetele de bucatarie. Se presara apoi cu zaharul vanilat.
  6. Se ia cate o lingura aluat si se face bila. Se aplatizeaza bila in palma, sa ia forma de disc. Se aseaza o capsuna in centru apoi se inchide aluatul in jurul ei si se ruleaza intre palme sub forma de bila.
  7. Se pun galustele formate in apa care fierbe (dar data la mic, sa nu mai clocoteasca). Se fierb putin peste 5 minute, pana se ridica la suprafata.
  8. Se incinge restul de unt intr-o tigaie. Se scot galustele din apa cu o paleta cu gauri, se scurg bine si se pun in unt. Se prajesc in unt 2 minute, pe toate partile.
  9. Se trec galustele prin macul macinat.
  10. Se aseaza galustele cu capsuni pe un platou si se presara putin zahar pudra deasupra. Intre ele se pot aseza capsuni proaspete, contrastul de culoare e minunat.

Author:

Facebook Comentariu