Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Rozete de cartofi

Ingrediente Rozete de cartofi

1 kg cartofi, 100 gr unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita nucsoara, 50 gr cascaval, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Rozete de cartofi

  1. Cartofii se curata , se spala si se taie in cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare ca pentru piure.
  2. Dupa fierbere se scurg de apa si se zdrobesc. Se incorpreaza untul amestecand continuu.
  3. Se adauga treptat galbenusurile, cascavalul ras, nucsoara , sare si piper dupa gust.
  4. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna  aveline din compozitia formata .
  5. Se introduce tava in cuptorul incalzit la 200 gr si se lasa sa se rumeneasca cca 6-7 min.

Author:

Facebook Comentariu