Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Saganaki

Ingrediente
Saganaki

branza kefalograviera
faina
oregano si lamaie pentru servit

Preparare
Saganaki

  1. Taiati branza in felii groase de 1 cm. Treceti feliile prin faina pe toate partile si apoi scuturati excesul de faina.
  2. Incingeti intr-o tigaie antiaderenta putin ulei, doar cat sa se unga usor (ca la omleta).
  3. Prajiti bucatile de branza pe ambele parti pana se rumenesc usor.
  4. Scoateti branza pe servetele de bucatarie, sa se absoarba de grasime.
  5. Serviti imediat bucatile fierbinti de branza presarate cu oregano si stropite cu suc de lamaie. Alaturi puteti pregati o salata greceasca (fara feta).

Author:

Facebook Comentariu