Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Friptura de pui

Ingrediente
Friptura de pui (pui stifado)

1 pui taiat bucati (sau 10 pulpe pui)
sare, piper
5 linguri ulei masline
7 catei usturoi
3-4 foi dafin
patrunjel tocat
6 linguri apa
1/2 cana bulion (sau 3 lingurite pasta de rosii dizolvata in apa)
1 ceapa mica (sau arpagic)
unt
orez fiert pentru garnitura

Preparare
Friptura de pui (pui stifado)

  1. Puiul bucati se prajeste in uleiul de masline cu sare, piper si usturoiul pisat.
  2. Cand e rumen puiul se rastoarna totul intr-o tava, adaugam foile de dafin, presaram patrunjelul si bulionul amestecat cu apa.
  3. Ceapa taiata marunt (sau arpagicul intreg, doar curatat) se prajeste in unt si se toarna in tava peste pui.
    * daca va grabiti puteti adauga in tava doar ceapa tocata, fara sa o mai prajiti in unt, am incercat si asa si iese bine
  4. Se acopera perfect tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la 200C cam o ora.
  5. Bucatile de pui se servesc langa orez fiert doar cu sare peste care turnam sosul din tava, care e delicios.

Author:

Facebook Comentariu