Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Pui pe sticla (doza de bere) cu ierburi aromate

Ingrediente
Pui pe sticla (doza de bere) cu ierburi aromate

1 pui intreg pentru grill
cateva crengute rozmarin
cateva fire cimbru
2 fire patrunjel
2 foi dafin
1 doza bere
sare, piper, boia, turmenic
putin ulei

Preparare
Pui pe sticla (doza de bere) cu ierburi aromate

  1. Doza de bere o taiati la capat cu desfacatorul de conserve. Goliti-o pe jumatate. Introduceti in bere rozmarin, cimbru, patrunjel si foile de dafin.
  2. Faceti un amestec de condimente din sare, piper, multa boia si putin turmenic. Puteti folosi si condimente gata preparate, cumparate... voi alegeti. Ungeti tot puiul cu putin ulei si apoi cu condimente inclusiv in interior si sub pielea de pe piept. Sub pielea de pe piept introduceti si cateva fire de cimbru si rozmarin.
  3. Puneti puiul pe doza de bere ca in poza de mai jos, va sta in echilibru fara probleme.
  4. In tava cuptorului puneti un strat de sare (sa absoarba grasimea care curge de pe pui si sa nu se arda) sau puneti pur si simplu hartie de copt. Asezati doza cu puiul pe ea si introduceti la cuptor (mie mi-a intrat pe nivelul cel mai de jos) la 180C in prima jumatate de ora si apoi la 200C pentru inca 1 ora (timpul depinde si de marimea puiului, al meu avea 1.3 kg). Puiul e facut cand il intepati cu furculita si curge doar suc clar.
  5. Il serviti cu ce garnitura doriti sau ca noi doar cu un pahar de vin.

Author:

Facebook Comentariu