Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Politica de confidentialitate

Ce informații colectăm

Noi colectăm informații de la tine, atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru sau abona la newsletter-ul nostru .

La comanda sau înregistrarea pe site-ul nostru , după caz ​​, vi se poate cere să introduceți : numele sau adresa de e -mail . Puteți , însă , vizitați anonim site-ul nostru

Ce folosim informațiile dumneavoastră pentru ?

oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi utilizat în unul din următoarele moduri :

; a personaliza experiența dvs.
( informațiile dvs. ne ajută să răspundă mai bine nevoilor dvs. individuale )

; pentru a îmbunătăți
site-ul nostru ( ne străduim continuu pentru a îmbunătăți ofertele site-ul nostru , pe baza informațiilor și feedback-ul primit de la tine )

; pentru a îmbunătăți serviciul clienți
( informațiile dvs. ne ajută să mai răspunde în mod eficient la solicitările dumneavoastră de servicii pentru clienți și nevoile de sprijin)

; pentru procesarea tranzacțiilor 
informațiile dumneavoastră , publice sau private , nu vor fi vândute , schimbate , transferat , sau dat orice altă societate , indiferent de motiv , fără consimțământul dumneavoastră , altele decât cele pentru scopul expres de a livra produsul achizitionat sau serviciul solicitat
; . pentru a administra o caracteristică site-ul concurs , promovare , studiu sau alte

; . pentru a trimite email-uri periodice
adresa de e-mail vă oferă pentru procesarea comenzilor , vor fi utilizate doar pentru a vă trimite informații și actualizări referitoare la comanda 

Cum putem proteja informațiile dumneavoastră ?

Punem în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale atunci când intră , să prezinte , sau accesa informațiile dvs. personale .

Va oferim spre utilizare un server securizat . Toate furnizate sensibile / informatii de credit sunt transmise prin Secure Socket Layer ( SSL) și apoi criptat în plată gateway-ul baza noastră de date furnizorii doar pentru a fi accesibile de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces la astfel de sisteme , și sunt necesare pentru a ? Păstreze informațiile confidențiale .

După o tranzacție , informații private ( carduri de credit , numerele de securitate socială , Financiare , etc ), nu vor fi păstrate în dosar pentru mai mult de 60 de zile.

Nu vom folosi cookie-uri ?

Noi nu folosim cookie-uri .

Nu vom dezvălui orice informații părților din afara ?
Noi nu vindem , comerț , sau altfel de transfer de părți din afara informațiile dvs. de identificare personală . Aceasta nu include terți de încredere , care ne ajuta in operarea site-ul nostru , efectuarea de afaceri noastre , sau service- te , atât timp cât aceste părți sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații . S-ar putea elibera , de asemenea, informațiile dvs. atunci când credem că eliberarea este necesar să se respecte legea , aplice politicile site-ul nostru , sau pentru a proteja nostru sau alte drepturi , de proprietate , sau de siguranță . Cu toate acestea , informațiile vizitatorilor non- personale de identificare pot fi furnizate de alte părți pentru marketing , publicitate , sau în alte scopuri .

Legături de la terțe părți

Ocazional , la discreția noastră , am putea include sau oferi produse sau servicii terțe părți de pe site-ul nostru . Aceste site-uri terțe părți au politici de confidențialitate separate și independente . Prin urmare, nu avem nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul și activitățile din aceste site-uri. Cu toate acestea , vom căuta pentru a proteja integritatea site-ului nostru si binevenit orice feedback despre aceste site-uri .

Copii Online Privacy Protection Act Respectarea

Suntem în conformitate cu cerințele de COPPA ( copii online Privacy Protection Act ) , nu colectăm informații de la oricine sub 13 ani . Site-ul nostru , produse și servicii sunt toate direcționate către oameni care sunt de cel puțin 13 ani sau mai mult .

Politica de confidențialitate doar online

Acest lucru on-line Politica de confidențialitate se aplică doar la informațiile colectate prin intermediul site-ul nostru și nu la informații colectate offline.

Termeni și condiții

Va rugam sa vizitati , de asemenea Termenii și condițiile noastre  secțiune de instituire a utilizării , conditii legale , și limitările de răspundere care reglementează utilizarea site-ul nostru la acordul dvs.

Prin utilizarea site-ul nostru , sunteți de acord cu Politica de confidențialitate .

Modificări în Politica noastră de confidențialitate

Dacă decidem să schimbăm politica noastră de confidențialitate , vom posta aceste modificari la aceasta pagina , trimiteți un e-mail de notificare cu privire la orice modificări , și / sau actualiza Politica de confidentialitate data modificării de mai jos .

Această politică a fost modificat ultima dată pe 12.10.2013 

Dacă există întrebări referitoare la viața privată Politica ne puteți contacta folosind datele de mai jos .
PAGINA DE CONTACT
Această politică este alimentat de Trust Garda , dvs.