Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Cannelloni cu curcan

Ingrediente:
– 1 pachet cannelloni;
– 50 gr ceapa galbena;
– 5 gr ghimbir;
– 5 foi busuioc proaspat;
– 1 lingura parmezan;
– 350 ml sos de rosii;
– 2 catei usturoi;
– 2 linguri vinars;
– 150 gr piept de curcan fara piele;
– sare si piper.
Carnea de curcan se taie cubulete mici si se prajeste impreuna cu ceapa, ustuoiul si ghimbirul maruntite, pentru aproximativ 10 minute, amestecand din cand in cand. Adaugam vinars, lasam sa se evapore, apoi punem si sosul de rosii si busuiocul tocat si mai lasam pe foc cateva minute.
Umplem fiecare cannelloni cu aceasta umplutura usor scursa, asezam cannelloni intr-o tava, turnam restul de sos deasupra si dam la cuptor, la 150 de grade C, pentru 35 de minute, pana cand observi ca pastele sunt gatite (trebuie sa fie usor de taiat).
Servim cu parmezan ras deasupra, cat inca sunt calde.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu