Ingrediente:
1 kg vinete
50 g ulei de masline
250 gr carne tocata
2 cepe mici
2 rosii
2 lingurite bulion
2 lingurite sare
1/4 lingurita piper
1/2 cana apa
patrunjel
50 g ulei de masline
250 gr carne tocata
2 cepe mici
2 rosii
2 lingurite bulion
2 lingurite sare
1/4 lingurita piper
1/2 cana apa
patrunjel
Vinetele se curata, se taie in felii de aprox 1cm grosime si se prajesc in ulei pana prind o culoare maronie. In uleiul ramas se caleste ceapa, se adauga carnea si se lasa pe for circa 8 minute. Se adauga o rosie taiata marunt, bulion, sare si piper si se lasa 5 min pe foc acoperit. Se adauga apa si se mesteca bine. Intr-un vas se pune un strat de vinete si dupa ce compozitia din cratita a fiert se rastoarna peste vinete. Se lasa la cuptor 30 min si se presara cu patrunjel la sfarsit. Se serveste cald. Pofta buna!