Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Porc chinezesc si orez cu ou

Ingrediente: 500 gr carne de porc, 1-2 morcovi, o ceapa mare, un ardei gras verde, un ardei gras rosu sau portocaliu, 1 ceasca orez cu bob lung, 2-3 oua, un ardei iute, 1-2 fire de praz, 30 ml ulei de masline, 1/2 ceasca sos de soia, 25 ml sos de chili.
Carnea se taie fasii de 3-4 cm si se rumeneste in putin ulei, apoi se scoate pe o farfurie deoparte.
Ardeiul se taie fasii lungi, ardeiul iute rondele, morcovul la fel rondele, ceapa se toaca marunt, iar prazul rondele, inclusiv foile. Se calesc cateva minute in uleiul ramas de la carne, dupa care se adauga carnea din nou, sosul de soia si sosul chili. De preferat a se utiliza un wok. Nu se pune sare sau foarte putin, intrucat sosul de soia este sarat in general.
Legumele impreuna cu carnea nu se lasa pe foc mai mult de 5 minute.
Orezul se prepara asa: Se pune la fiert cu apa si sare (la o cana de orez, 2 cani de apa). Intre timp se bat 2 oua bine, cu sare si se pun intr-o tigaie cu putin ulei incins, amestecand repede si continuu cu o furculita astfel incat sa se faca fasii mici; daca nu sunt faramitate bine, se mai piseaza cu furculita. Se adauga orezul fiert si se amesteca energic 2-3 minute.
Orezul cu ou se serveste impreuna cu carnea cu legume.

Author:

Facebook Comentariu