Ingrediente:
– 400 gr pulpa de porc;
– 400 gr carnati de porc;
– 2 morcovi;
– 1 kg varza acra;
– 1 foaie dafin;
– 2 linguri ulei;
– patrunjel pentru servit;
– 3 cepe;
– 2 linguri bulion;
– 500 ml vin alb sec;
– 2-3 cuisoare;
– 1 praf seminte de chimen;
– sare si piper.
Ceapa se taie marunt, iar morcovii se dau prin razatoare. Punem aceste legume la calit in uleiul incins, apoi adaugam carnea taiata cuburi si o lasam la calit pana isi schimba culoarea.
Adaugam varza taiata fideluta si lasam 10 minute pe foc.
Adaugam si vinul, dafinul, chimenul, cuisoarele si carnatii taiati. Lasam 30 de minute la fiert.
Adaugam bulionul amestecat cu putina apa si mai lasam inca 30 de minute la fiert. Saram si piperam dupa gust.
Servim varza cu patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!