Ingrediente:
pulpe de pui;
coriandru;
curcuma;
chimen;
piper negru;
fenicul;
cardamon;
nucsoara;
scortisoara;
galangal;
ghimbir;
cuisoare;
muguri de trandafir de Damasc;
fructe de frasin;
pudra de cantharide;
fructe de belladona;
piper gri;
piperul calugarilor;
sare;
ulei de masline.
Spalati bine bucatile de pui, fierbeti-le 10 minute, scurgeti-le si puneti-le intr-o tava unsa cu ulei de masline. Presarati sare peste ele. Amestecati bine bucatile de pui ca sa se distribuie uniform sarea, iar uleiul sa le acopere pana la jumatate.
Presarati „ras el hanout” peste bucatile de pui. Daca doriti mai iute, presarati si boia iute si piper negru. „Ras el hanout” este mixul obitinut din toate condimentele de mai sus.
Bagati tava la cuptor la 180 de grade, timp de o jumatate de ora.
Sunt gata cand sunt rumenite frumos.Pueti sa le azonati cu patrujel! Aroma este senzuala, trebuiesc incercate!
Pofta buna!