Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Caltabosi

Ingrediente:
– 2 kg ficat de porc;
– 500 gr carne tocata de porc;
– cateva foi de dafin;
– 1 inima porc;
– 2 rinichi porc;
– 1 cana orez;
– mate de porc;
– sare si piper.
Organele se pun la fiert in apa cu sare si cu cateva foi de dafin. Cand sunt fierte se scot din apa si se lasa la racit. Se trec apoi prin masina de tocat, se adauga restul ingredientelor (fara mate) si putina apa in care au fiert organele (cam 1-2 cani).
Matele se curata si se umplu cu compozitia de carne. Punem la fiert caltabosii, pana cand carnea din interior este gatita. Se lasa apoi la racit inainte de servire. Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu