Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Lebarvurst

Ingrediente:
– 500 gr ficat de porc;
– 300 gr carne grasa de porc;
– 2 morcovi;
– 20 boabe piper;
– nucsoara, ienibahar, cimbru;
– 300 gr pulpa de porc;
– 2 cepe;
– 2 foi dafin;
– 200 ml vin alb;
– intestine groase de porc;
– sare si piper.

Spalam bine ficatul, il taiem bucatai, apoi il lasam in apa rece.
Rasolul il parlim, il curatam, il spalam, apoi il punem la fiert intr-o oala mare. Adaugam o lingurita de sare, morcovii si ceapa taiate nu foarte marunt.
Dupa 10 minute se adauga restul de carne si toate condimentele, apoi lasam la fiert.
Cand carnea se desprinde de pe os se scoate la racit. Supa se pastreaza.
In cateva polonice de supa punem si ficatul la fiert, iar cand acesta este gata se scoate si se lasa putin la racit.
Trecem apoi toata carnea fiarta si ficatul prin masina de tocat. Adaugam si putina supa pentru ca pasta rezultata sa nu fie foarte tare.
Spalam bine intestinele, apoi le umplem cu pasta rezultata. Fierbem la foc mic, in restul de supa amestecata cu vin, timp de 20-25 de minute.
Servim rece.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu