Ingrediente:
– 4 kg pulpa de porc;
– 500 gr usturoi;
– 1 lingura piper macinat;
– 4 linguri ardei rosu iute praf;
– 2 kg fleica;
– 200 gr cimbru uscat;
– 2 linguri sare de bucatarie;
– 10 metri mate pentru umplut.
Tocam carnea si o amestecam cu usturoiul pisat si cu toate condimentele. Lasam peste noapte la rece, intr-un vas acoperit.
Matele se curata bine, apoi se umplu cu compozitia de mai sus. Se lasa carnatii la uscat, la rece timp de cateva zile. Pofta buna!
STIRILOR CU
Pateu de casa din pui
Ingrediente:
– 500 gr ficatei pui;
–&nb
Singerete
INGREDIENTE
1/2 litru sânge proaspăt
200 g şorici
450 g slănină de la gât
Caltabosi
Ingrediente:
– 2 kg ficat de porc;
– 500 gr carne tocata de porc;
– cateva foi de dafin;
–
Salam de casa
Ingrediente:
– 5 kg pulpă vită;
–
Lebarvurst
Ingrediente:
– 500 gr ficat de porc;
– 300 gr carne grasa de porc;
– 2 morcovi;
– 20 boabe
Tobă de porc
Ingrediente:
1 cap de porc (fălcile, urechile şi limba)
1 kg șorici de porc
2 kg carne d
Facebook Comentariu