Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Piftie de porc

Ingrediente:
– 1/2 cap de porc;
– 500 gr carne macra de porc;
– 2 cepe;
– 1 radacina pastarnac;
– 10 catei usturoi;
– 1 radacina telina;
– 2 foi de dafin;
– sare.

Spalam capul de porc si il parlim la flacara aragazului. Se pune apoi la fiert in apa cu sare, alaturi de carne. Se adauga si legumele tocate si foile de dafin.
Dupa ce a fiert 4 ore, scoatem carnea si o curatam de pe oase. Strecuram zeama in care au fiert ingredientele si o amestecam cu usturoiul pisat. Lasam 15 minute, apoi strecuram din nou.
Carnea se pune intr-un vas, apoi se adauga zeama si se da la rece.
A doua zi portionam si servim.
Pofta buna!

Author:

Sunt Maistru constructor si conduc mai multe santiere, iar in timpul meu liber, fac cite ceva pe calculator

Facebook Comentariu