Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Sarmalute umplute cu cascaval si cartofi

Ingrediente:
– 1 varza alba;
– 100 gr cascaval;
– 2 linguri ulei de masline;
– 1 legatura patrunjel;
– 300 gr sunca;
– 500 gr cartofi;
– 75 gr unt;
– 2 oua;
– 1/2 lingurita bicarbonat;
– 2 linguri pesmet;
– sare si piper.

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand sunt fierti se piseaza ca pentru piure, adaugam 25 gr unt si uleiul de masline.
Cascavalul se rade, iar verdeata se toaca marunt.
Cand piureul este racit se amesteca cu ouale batute, cascavalul si verdeata, sare si piper.
Varza se curata de foile vestede si de cotor apoi se desface in foi.
Se oparesc foile de varza, pe rand, in apa fiarta amestecata cu bicarbonat timp de 10 minute.
Sunca se taie felii subtiri si se amesteca cu piureul.
Pe fiecare foaie de varza pui putin piure drept umplutura, apoi rulezi ca pentru sarmale.
Restul de unt il folosesti pentru a unge o tava. Tapetezi cu pesmet si pui rulourile in tava.
Dai la cuptor, timp de 15 minute, la 180 de grade C.
Rulourile se pot servi atat calde, cat si reci.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu