Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Lasagna cu legume

Ingrediente:
– 1 pachet foi lasagna;
– 50 gr margarina;
– 2 ardei;
– 1 legatura marar;
– 300 gr spanac;
– 1 dovlecel;
– 1 ceapa;
– 1 morcov;
– 2 linguri ulei;
– busuioc verde;
– 300 gr smantana;
– 1 ou;
– sare si piper.

Foile de lasagna se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce sunt fierte se lasa cateva minute in apa rece.
Intre timp spanacul se opareste 5 minute in apa clocotita, dupa care se paseaza la blender.
Dovlecelul se taie bucati, iar ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul incins.
Adaugam peste ceapa si dovlecelul, ardeii taiati cubulete si busuiocul verde. Cand sunt calite se stinge focul. Condimentam cu sare si piper, iar la final adaugam mararul tocat marunt.
Amestecam spanacul cu legumele calite.
Morcovii se fierb 5 minute in apa cu sare apoi se taie rondele.
Ungem o tava cu margarina, apoi punem un strat de foi, apoi jumatate de umplutura, apoi inca un strat de foi, restul de umplutura, rondelele de morcovi si la final inca un strat de foi.
Smantana se amesteca cu oul si cu putina sare, apoi se pune deasupra.
Dam la cuptor, la 180 de grade C, pentru 20-25 de minute.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu