Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Chiftelute de post cu salata de primavara


Ingrediente:
4 cartofi mari,
1 păstârnac,
2 morcovi mari,
4 cepe medii,
o căpățână de usturoi,
o jumătate de varza mica,
o cutie de ciuperci sau 4-5 ciuperci crude,
o punguță de soia granule,
o legătură de mărar,
o legătura de pătrunjel,
o ceașcă de ulei măsline,
sare si piper după gust,
faina cat cuprinde,
o ceașcă de griș;
SALATĂ:
o salata mare verde,
două roșii,
un castravete,
cinci ridichi,
o legătură de ceapă verde,
o legătură de mărar;
DRESSING pentru salată:
o ceașcă de ulei măsline,
sare și piper după gust,
o lămâie,
o lingură de vin alb,
o linguriță de oțet de mere cu miere,
o linguriță de miere;
Se curăță legumele, ciupercile, varza și se pun în vasul robotului de bucătărie pentru a se toca, destul de mărunt, sau se dau prin mașina de tocat cu sita deasă și de două ori. Se pune la înmuiat cu apă fierbinte sau supă de legume granulele de soia. Se toacă mărunt verdeața.
Se pun toate într-un vas/lighean mare si se amestecă împreună cu uleiul, grișul, sarea și piperul. Se mai adaugă făină atât cât cere, astfel încât să fie o compoziție consistentă. Într-un castron sau farfurie adâncă se pune făină și din compoziție, cu o lingură, se formează chifteaua. În uleiul încins din tigaie sau friteuză se pun la prăjit chiftelele.
Dacă țineți regim dietetic sau serviți copii va recomand sa aveți alături, când prăjiți, un vas cu apă călduță ca să scufundați chiftelele scoase de la prăjit timp de câteva secunde. Sau în loc de prăjeală se pregătește cuptorul la 180 grade și o tavă unsă cu ulei și tapetată cu faină pentru chiftelele formate ca mai sus. Se dau la cuptor 20-30 minute, până se rumenesc.
Se servesc fierbinți alaturi de salata de primavara preparata din ingredientele de mai sus.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu