Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Iahnie de fasole

Ingrediente:
– 500 gr fasole;
– 1 morcov;
– 3 linguri ulei de floarea soarelui;
– 2 cuburi de concentrat de legume;
– 3 catei usturoi;
– 1 ceapa;
– 1 telina;
– 2 linguri pasta de tomate;
– putin cimbru;
– 1 legatura de marar;
– sare si piper.

Fasolea se spala in cateva ape apoi se lasa la inmuiat pste noapte intr-o oala cu apa. Legumele le curatam si le tocam marunt.
Punem apa la fiert, aproximativ 1.5-2 litri, si concentratele de legume si lasam sa fiarba.
Intre timp se pregateste sosul: incingem uleiul si calim ceapa, mocrovul si telina. Cand legumele sunt aproape gata adaugam si pasta de rosii, usturoiul, cimbrul si condimentam dupa gust.
Adaugam si fasolea in sos, lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam apa fierbinte. Lasam pe foc pana cand fasolea este complet fiarta.
Servim fierbinte cu marar tocat deasupra.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu