Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Parjoale de cartofi cu verdeata

Ingrediente:
– 1 kg cartofi;
– 1 capatana usturoi;
– 1/2 legatura marar;
– 50 ml ulei de masline;
– 1 ceapa;
– 1/2 legatura patrunjel;
– pesmet;
– ulei;
– sare si piper.
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert ii scurgem, ii pasam si ii amestecam cu verdeata, ceapa si usturoiul tocate marunt.
Adaugam 100 gr pesmet, uleiul de masline si condimentam cu sare si piper. Incingem ulei intr-o cratita, formam parjoalele, le tavalim prin pesmet, apoi le prajim pe toate partile cateva minute. Se servesc imediat, calde. Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu