Ingrediente:
– 500 gr biscuiti;
– 150 gr zahar;
– 2 cani lapte;
– 1 esenta de rom;
– 200 gr unt tinut la temperatura camerei;
– 3 linguri cacao;
– 150 ml rom;
– 50 gr cacao pentru decor.
Biscuitii se piseaza intr-un robot de bucatarie.
Untul se topeste pe foc, cu zaharul, apoi se adauga pudra de cacao, laptele si esenta de rom.
Lichidul aromat si romul se toarna peste biscuiti. Amestecam bine, apoi formam bilute cu mainile si le trecem prin cacao.
Pofta buna!
STIRILOR CU
Baigli
Ingrediente Baigli
500 gr faina alba180ml lapte caldut1 plic drojdie uscata (7gr)1
Cheesecake cu afine
Ingrediente:
– 400 g biscuiti digestivi;
Negresa
Ingrediente - Negresa
Blat: 4 galbenusuri, 150 gr. margarina RAMA(100 g untura), 200 gr.zahar,
Prajitura Kinder Pinguin
Ingrediente
Blat :10 oua200 g zahar2 plicuri zahar vanilat5 lg gris5 lg faina5 lg cacao5 lg mi
Foietaj cu gem
Ingrediente:
1 aluat de foietaj
gem de caise
zahar pudra
daca va p
Placinta cu branza greceasca
Ingrediente:
un pachet de foietaj
250 g feta sau telemea
250 g branza dulce
100 g branza gu
Facebook Comentariu