Ingrediente:
1 aluat de foietaj
gem de caise
zahar pudra
daca va place puteti pune si nuca de cocos
Mod de preparare:

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute. Se incinge cuptorul la 190°. Se taie dreptunghiuri si se pune cate o lingurita de gem pe unul dintre capetele fiecarui dreptunghi, apoi se presara nuca de cocoas daca va place (eu nu am pus decat zahar pudra). Capatul cu gem se pliaza putin cat sa acopere umplutura, iar cu celalalt capat venim peste, pana in margine si apasam putin ca sa se lipeasca. Asa procedam la toate pachetelele. Daca aveti la dispozitie mai multe tipuri de gem puteti pune in aluat si alte sortimente precum capsuni, visine, gutui, in functie de preferinte. Punem in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptor pentru 15 minute, pana capata o culoare aurie. Scoatem tava din cuptor si pudram cu zaharul pudra cat sunt inca fierbinti. Pofta buna!
STIRILOR CU
Vargabeles
Ingrediente Vargabeles
500 gr branza proaspata de vaci150 gr taietei lati3 oua1 pli
Snickers
Ingrediente:
Blat:
– 8 albusuri;
– 2 linguri faina;
– 300 gr alune prajite, nesarate;
– 8
Inghetata rapida
Ingrediente Inghetata rapida
350 gr fructe congelate (am folosit zmeura)170 gr lapt
Prajitura Kinder Pinguin
Ingrediente
Blat :10 oua200 g zahar2 plicuri zahar vanilat5 lg gris5 lg faina5 lg cacao5 lg mi
Cornish Pasty
Ingrediente:
Pentru coca:
220 g faina
110 g unt foarte rece, taiat cubulete mici
un praf de
Prajitura fondanta cu ciocolata
Ingrediente Prajitura fondanta cu ciocolata
200 gr ciocolata neagra (55% cacao)100
Facebook Comentariu