Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Snickers

Ingrediente:
Blat:
– 8 albusuri;
– 2 linguri faina;
– 300 gr alune prajite, nesarate;
– 8 linguri zahar;
– 1 plic praf de copt;
– 200 gr ciocolata amaruie.
Crema:
– 12 linguri zahar;
– 8 galbenusuri;
– 300 gr alune prajite si nesarate;
– 1 pachet margarina pentru prajituri.
Glazura:
– 200 gr ciocolata neagra.
Incepem cu pregatirea blatului: batem albusurile spuma impreuna cu zaharul. Cand sunt batute bine adaugam praful de copt, faina si alunele macinate. Turnam blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la 180 de grade, pentru 20 de minute.
Cat timp blatul este la cuptor topim ciocolata amaruie la bain marie. Scoatem blatul din cuptor si intindem ciocolata calda deasupra. Lasam la racit.
Urmeaza sa pregatim crema: caramelizam 6 linguri de zahar, apoi adaugam margarina si lasam la topit. Galbenusurile se freaca cu restul de zahar pana cand acesta din urma se topeste. Adaugam in galbenusuri alunele tocate nu foarte marunt, apoi incorporam totul in caramelul din tigaie. Punem pe foc pana se ingroasa, apoi intindem bine pe blatul racit.
Lasam din nou la racit, iar intre timp topim la bain marie ciocolata neagra. Glazuram intreaga prajitura cu ciocolata. Lasam la racit, apoi portionam. Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu