Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Prajitura Kinder Pinguin

Ingrediente
Blat :
10 oua
200 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
5 lg gris
5 lg faina
5 lg cacao
5 lg miere
15 g praf de copt (1,5 plicuri)
un praf de sare
50 ml lapte
270 ml ulei
Crema :
700 ml frisca lichida
2 plicuri intaritor pentru frisca
3 lg lapte
2 lg miere
1 lg esenta de vanilie
Glazura 1 (peste crema) :
120 g ciocolata
70 g unt
1 lg apa
2 lg ulei
Glazura 2 (decor) :
220 g ciocolata
100 g unt
3 lg ulei
1 lg apa
1 lg zahar pudra
Blat : albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam galbenusurile, zaharul, si zaharul vanilat, uleiul treptat, mierea , laptele, iar la final ingredientele uscate : faina amestecata cu praful de copt, cacao si gris. Ingredientele uscate le incorporam cu ajutorul unei linguri, amestecand de jos in sus, de cateva ori, pentru a nu se lasa compozitia. Impartim compozitia in 2 parti egale si coacem 2 blaturi intr-o forma dreptunghiulara, care am uns-o cu putin ulei si apoi am tapetata-o cu hartie de copt.
Crema : mixam frisca pana se intareste, adaugam praful de intaritor pentru frisca, mierea, laptele condensat si esenta de vanilie.Jumatate din crema o intindem peste primul blat.
Glazura 1 (peste crema) : punem ingredientele intr-o craticioara, pe foc mic, amestecand pana se omogenizeaza. Aceasta glazura o intindem peste jumatatea de crema intinsa peste primul blat si o dam la rece pana se intareste – altfel riscam sa se amestece cu crema.
Peste glazura 1 intarita , intindem restul de crema .
Asezam blatul al doilea si pregatim glazura 2.
Glazura 2 ( decor ) : amestecam toate ingredientele intr-o craticioara, pe foc mic, pana se omogenizeaza, la fel ca pentru glazura 1.Lasam glazura 2 putin sa se racoreasca, apoi o intindem peste blatl al doilea si dam la frigider pentru cateva ore.
Dupa ce prajitura a stat ceva vreme la rece. o taiem cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte.

Author:

Facebook Comentariu