Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Negresa

Ingrediente - Negresa


Blat:
4 galbenusuri,
150 gr. margarina RAMA(100 g untura),
200 gr.zahar,
3 linguri cacao,
250 ml lapte,
250 gr.faina,
putin bicarbonat dizolvat in putina lamaie.
Crema:
4 albusuri,
250 gr. zahar.
Glazura:
100 g zahar,
3 linguri apa,
1 lingura cacao,
50 g margarina RAMA,
1 ciocolata cu lapte de 200g.
Mod de preparare - Negresa
Pentru blat: se amesteca bine toate ingredintele si se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina , la foc potrivit.

Pentru crema: albusurile se bat spuma cu zaharul.Spuma se pune peste blatul copt pe jumatate  si se pune tava din nou la cuptor pana cand albusurile se coloreaza in galben-aramiu.

Intre timp pregatesti glazura astel: se fierb la foc mic zaharul cu apa,cacaoa si ciocolata rupta bucati.Cand compozitia s-a ingrosat putin, se adauga margarina RAMA. Se amesteca bine ca sa se topeasca margarina RAMA si ciocolata si se mai da in cateva clocote.Se toarna glazura calda peste prajitura rece.

Author:

Facebook Comentariu