Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Musaca a la Roma

Ingrediente:
– 1 ardei iute;
– 200 gr cascaval;
– 1 plic knorr bolognese;
– 1 legatura patrunjel;
– 100 gr bacon;
– 10 gr unt;
– 200 gr penne;
– 20 gr pesmet;
– 300 gr rosii;
– sare si piper.

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se scot din apa, se trec printr-un jet de apa si se lasa apoi la scurs.
Intre timp pregatim sosul: taiem baconul, apoi il prajim intr-o tigaie.
Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se toaca marunt.
Plicul knorr se pregateste dupa indicatiile de pe ambalaj (se adauga apa), se amesteca cu baconul si cu rosiile tocate.
Adaugam in amestec si pastele, jumatate din cantitatea de cascaval, ardeii tocati marunt, sare si piper dupa gust.
Tapetam un vas termorezistent cu unt si pesmet, apoi punem pastele si la final restul de cascaval ras.
Dam la cuptor, la 180 de rgade C, timp de 20-25 de minute.
Se serveste cu patrunjel deasupra.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu