Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Lasagna cu vinete si spanac

Ingrediente:
– 1 pachet foi de lasagna;
– 1 lingura faina;
– 1 lingura ulei de masline;
– 250 gr spanac;
– 2 catei usturoi;
– 1 l lapte;
– 1 lingura unt;
– 1.5 vanata;
– 1 praf nucsoara;
– ulei pentru uns tava;
– 100 g parmezan sau cascaval;
– sare si piper.

Vanata se taie cubulete mici si se caleste in uleiul de masline incins. Condimentam cu sare, piper si nucsoara, iar cand incepe sa se inmoaie adaugam usturoiul maruntit si spanacul spalat si taiat nu foarte marunt. Lasam pana se inmoaie si spanacul, apoi stingem focul.
Intre timp, preparam sosul bechamel: untul se pune la topit, se adauga faina si se amesteca bine pana cand faina devine aurie. Adaugam incet laptele, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.  Adaugam la sfarsit sare si piper.
In tava pentru lasagna punem mai intai putin ulei, apoi un strat de foi de lasagna, apoi un strat de legume si sosul bechamel. Repetam procedura pana nu mai avem compozitie. Ultimul strat trebuie sa fie cu foi de paste, sos bechamel si parmezan ras.
Dam la cuptor, la 180 de grade C, timp de 30 de minute.
Servim imediat.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu