Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Lasagna cu legume de post

Ingrediente:
–          1 pachet foi lasagna;
–          500 gr ciuperci;
–          1 dovlecel;
–          3 morcovi;
–          1 telina;
–          3 cepe;
–          1 ardei gras rosu;
–          1 ardei gras verde;
–          1 conserva rosii in bulion;
–          1 cana suc de rosii;
–          3-4 linguri ulei;
–          Parmezan;
–          Sare si piper.
Ciupercile, dovlecelul, ceapa si ardeii se taie marunt, iar telina si morcovii se dau prin razatoare. Se calesc toate in ulei incins pana se inmoaie, apoi se adauga bulionul de rosii si se lasa pana cand sosul scade putin. se adauga sare si piper dupa gust. Se pun intr-o tava un strat de foi de lasagna, un strat de legume, din nou foi de lasagna si tot asa pana cand se termina sosul de legume. Ultimul strat sa fie foile de lasagna. Se adauga si sucul de rosii, avand grija sa ajunga si pe peretii vasului. Se da tava la cuptor pentru 30-40 de minute. La servire, se rade parmezan deasupra. Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu