Ingrediente:
– 300 gr ton;
– 1 ceapa;
– 100 gr fasole verde;
– 100 gr masline verzi;
– usturoi dupa gust;
– 1 plic knorr fix carbonara;
– 200 gr cartofi;
– 200 gr spanac congelat;
– 100 gr mozarella;
– 200 ml smantana pentru gatit.
Spanacul se lasa la decongelat, iar fasolea verde se fierbe in apa cu sare.
Cartofii, ceapa si usturoiul se toaca marunt si se amesteca cu tonul, maslinele tocate si fasolea deja fiarta.
Saram si piperam dupa gust compozitia.
Smantana se amesteca cu plicul knorr.
Intr-o tava de yena punem mai intai spanacul decongelat, apoi amestecul de ton si pe deasupra amestecul cu smantana.
Mozarella o presaram deasupra si dam totul la cuptor, la 180 de grade C, timp de 30-40 de minute.
Servim cat inca este cald.
Pofta buna!