Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Lasagna cu pui

Ingrediente:
– 600 gr piept de pui;
– 200 gr ciuperci;
– 100 ml suc de rosii;
– 50 gr unt;
– 2 linguri ulei de floarea soarelui;
– 200 gr cascaval;
– 300 ml lapte;
– 3 linguri faina;
– un pachet foi de lasagna;
– cimbru si busuioc;
– sare si piper.

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete mici, care se caleste in uleiul incins, impreuna cu ciupercile. Amestecam apoi puiul cu sucul de rosii. Condimentam cu cimbru, busuioc, sare si piper.
Separat se pun la fiert in apa cu sare foile de lasagna, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pregatim si sosul bechamel: topim untul, adaugam faina, iar dupa cateva secunde laptele. Amestecam energic si tinem pe foc pana se ingroasa sosul.
Intr-o tava se pune primul strat de lasagna, apoi jumatate din amestecul de pui, apoi putin sos alb, inca un strat de lasagna, restul de pui, restul de sos alb si ultimul strat de foi.
Se presara deasupra cascavalul ras.
Dam la cuptor, la 180 de grade C, pentru 20-25 de minute.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu