Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Snitel vienez

Ingrediente:
– 400 gr cotlet de vitel portionat in 4 bucati;
– 1 lingura lapte;
– faina;
– sare;
– 2 oua;
– 4 linguri unt;
– pesmet;
– ulei.
Se bate fiecare cotlet cu ciocanul pana devine foarte subtire, apoi se sareaza. Ouale se bat cu laptele si putina sare, iar faina si pesmetul se pun in farurii separate, mai intinse. Se pune ulei in tigaie doar cat sa acopere fundul si se incinge bine.
Cotletul se trece intai prin faina, apoi prin ou, iar la final prin pesmet. Se scutura de exces si se pune la prajit. Dupa 2 minute se pune 1 lingura de unt in tigaie si se amesteca in tigaie astfel incat untul sa se topeasca si sa se amestece cu uleiul. Se mai lasa snitelul cateva secunde, apoi se intoarce si pe cealalta parte. Cand este gata (nu mai mult de 3 minute pe fiecare parte, daca a fost subtire) se scoate pe un servetel de hartie sa absoarba excesul de ulei. 
Fiecare snitel se prajeste in ulei nou, asadar va trebui sa schimbi uleiul de mai multe ori.  Se serveste alaturi de garnitura de legume ori cartofi. Pofta buna!

Author:

Sunt Maistru constructor si conduc mai multe santiere, iar in timpul meu liber, fac cite ceva pe calculator

Facebook Comentariu