Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Pui in stil indian

Ingrediente:
–          800 gr rosii coapte;
–          500 gr pui (piept sau pulpe dezosate);
–          2 lingurite pasta de ghimbir si usturoi;
–          1 baton scortisoara;
–          3 pastai cardamom verde;
–          2 cuisoare;
–          2 foi dafin;
–          1 lingurita zahar;
–          50 ml smantana de gatit;
–          70 gr caju;
–          50 gr unt;
–          ½ lingurita chilli;
–          ¼ lingurita chimion;
–          4 linguri ulei.
Marinata:
–          1 lingura cu varf de pasta de ghimbir si usturoi;
–          2 linguri iaurt;
–          1 lingura ulei;
–          ½ lingura chilli;
–          Sare.
Puiul se taie cubulete, apoi se maseaza cu pasta de ghimbir si sare. Facem marinata din iaurt amestecat cu ulei, chilli si punem peste pui. Se lasa puiul la marinat 2 ore intr-un vas acoperit cu staniol, in frigider. Rosiile se dau prin blender pentru a se obtine o pasta. La fel facem si cu alunele caju.
Scoatem puiul din frigider, se pun bucatelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi se dau la cuptor pentru 10-15 minute, pana se rumenesc. Se ia o tigaie mare si se incinge uleiul, adaugam scortisoara, cuisoare, dafin, cardamom, pasta de ghimbir si prajim 1 minut.  Adaugam piureul de rosii, 100 ml apa si putina sare. Lasam la fiert 15 minute la foc mediu, pana cand sosul scade destul de mult. Oprim focul si strecuram sosul.
Se mixeaza sosul foarte bine cu blenderul, se adauga zaharul, alunele caju si untul si se mai pune pe foc pana se topeste zaharul. Se adauga acum smantana, chilli, chimionul si bucatelele de pui. Se mai lasa 5 minute pe foc. Se serveste cu smantana pe deasupra, coriandru verde sau patrunjel. Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu