Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Baba Ganoush

Ingrediente

400 gr pulpa de vinete coapte pe jar (pot fi din congelator)
2 linguri suc de lamaie
3 linguri rase pasta de susan (tahini)
2-3 lingurite maioneza de usturoi
50 ml ulei de masline
sare

Preparare

  1. Daca folositi vinete gata coapte din congelator, dupa decongelare le lasati 10 minute intr-o sita sa se scurga.
    Daca folositi vinete proaspete (2-3 bucati), le veti coace si apoi le curatati dupa instructiunile de aici. Adaugati sucul de lamaie peste vinete si le lasati sa se scurga intr-o sita (cam 10 minute). Vinetele se toaca apoi marunt cu satarul de lemn si se dau la frigider sa se raceasca complet. In acest timp ele vor mai lasa suc, pe care il veti scurge inainte de a pregati salata.
  2. Puneti pulpa vinetelor intr-un bol incapator astfel incat sa puteti amesteca usor. Presarati vinetele cu sare si amestecati bine. Gustati sa fie placut sarate.
  3. Adaugati apoi pasta de susan (cate o lingura pe rand asa cum am zis in introducere; amestecati vartos dupa fiecare). Gustati vinetele dupa fiecare lingura adaugata. Trebuie sa se simta usor gustul de susan fara insa a-l acoperi pe cel al vinetelor.
  4. Adaugati maioneza de usturoi (cate o lingurita pe rand, amestecand vartos dupa fiecare). Gustati dupa fiecare lingurita si cand simtit placut gustul de usturoi va opriti.
  5. Adaugati uleiul, in fir subtire, in timp ce amestecati mereu in salata. Dregeti salata de sare. Mai adaugati putin suc de lamaie daca vi se par prea dulci.
  6. Serviti salata stropita cu ulei de masline si za'atar dava va place. E buna cu lipie libaneza, paine turceasca sau paine arabeasca.

Author:

Facebook Comentariu