Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Paste cu Ton si Pate de Masline

Ingrediente:

  • 100 gr. spaghete (sau alt tip de pasta)
  • 3-4 linguri patè masline negre (Rio Mare paté)
  • 1-2 catel usturoi
  • ton in ulei (sau in suc propriu) o cutie mica circa 80-100 gr.
  • patrunjel
  • 2-3 linguri ulei masline
Preparare: Fierbeti pastele “al dente” (respectati minutele scrise pe pachet) in apa cu sare. Intr-o tigaie puneti tonul cu cateva linguri de ulei

Uleiul poate fii acela in care este conservat tonul. Daca folositi ton in suc propriu adaugati voi 2-3 linguri de ulei de masline.

Se pune usturoiul tocat marunt si se caleste putin (la foc mic) impreuna cu tonul. Se adauga pateul de masline. Daca nu aveti pateul gata cumparat (eu am folosit Rio Mare paté) maruntiti bine la blender cateva masline cu putin ulei ... pana cand devine o pasta cremoasa. Cand pastele sunt fierte, le scurgeti (tineti putina apa in care au fiert) si le puneti in tigaie peste ton. Amestecatile bine cu tonul si pateul de masline, la foc mediu cat sa se patrunda bine. Sarati daca este nevoie. Adaugati putina apa in care au fiert deoarece putin se vor usca. Se servesc imediat calde cu patrunjel proaspat tocat deasupra.

Author:

Facebook Comentariu