Ingrediente:
– 350 gr spaghette;
– 500 gr carne tocata de vita;
– branza de capra;
– 1 lingura ulei;
– 300 gr sos de rosii;
– 1 ceapa;
– oregano si cimbru;
– sare si piper;
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scot, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Intre timp se pregateste sosul: ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei.
Cand este putin caramelizata se adauga carnea si se amesteca pana cand isi schimba culoarea.
Adaugam sosul de rosii, oregano, cimbru, sare si piper dupa gust. Daca mai este nevoie se mai poate adauga putina apa.
Cand sosul incepe sa scada putin se adauga si pastele.
Dupa 1 minut se stinge focul si se servesc spaghettele fierbinti, cu branza de capra deasupra.
Pofta buna!