Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Bors de zarzavat

Ingrediente:
– 300 ml bors;
– 1 radacina patrunjel;
– 1 ardei gras rosu;
– 2 rosii sau 2 linguri de bulion;
– 200 gr smantana;
– leustean pentru decor;
– 2 morcovi;
– 1 radacina pastarnac;
– 2 cartofi;
– 200 gr fasole pastai;
– 100 gr orez;
– sare si piper.

Zarzavatul se curata si se taie marunt, iar legumele se spala si se taie bastonase sau cubulete, cum iti este mai usor.
Punem intr-o oala cam 2-2.5 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga zarzavatul. Dupa 10 minute adaugam cartofii, morcovii, orezul, rosiile, fasolea si ardeiul gras.
Lasa totul sa fiarba, iar cand legumele sunt fierte adaugam borsul.
Mai lasi sa dea in cateva clocote, apoi stingi focul.
Se serveste cu leustean verde tocat fin.
Pofta buna!

Author:

Facebook Comentariu