Ingrediente:
2 dovlecei taiati in sferturi, apoi fiecare sfert in 2 sau 4, in functie de marimea dovlecelului
ulei
piept de pui
1 ceapa
3-4 catei de usturoi tocati
o lgta de turmeric
3-4 rosii cuburi
2 lg pasta de tomate
3 lamai uscate
sare
piper.
Prajeste dovleceii in ulei, apoi scurge-i cu ajutorul unui servet de bucatarie absorbant.
Caleste ceapa cu 2 lg de ulei, pune si usturoiul tocat, carnea de pui, turmeric si o cana cu apa.
Lasa amestecul sa fiarba timp de 10 minute, dupa care adauga pasta de tomate pe care ai dizolvat-o in ½ cana cu apa si lamaia uscata.
Poti adauga si rosiile cuburi si dovleceii si mai lasa sa fiarba pentru maxim un sfert de ora la foc mic, in vas acoperit.
Se serveste cu succes alaturi de orez sau paine!
Pofta Buna!