Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Curry de tofu

Ingrediente

300 gr tofu in saramura
1 ceapa
2 rosii din conserva
3 lingurite rase codiment Sarutul Soarelui de la Sonnentor
50 ml lapte de cocos
5 fire patrunjel
3 linguri ulei
1 lingurita ulei de susan
sare, piper negru
Portii: 2

Preparare

  1. In robot se macina ceapa si rosiile pana devin pasta.
  2. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie se adauga codimentul Sarutul Soarelui. Se prajeste timp de 5 secunde. Se adauga pasta de ceapa+rosii si se caleste timp de 10-15 minute, la foc mediu spre mic, pana pasta devine uscata.
  3. Se adauga 300 ml apa, laptele de cocos si piper negru macinat dupa gust si se fierbe cu capac timp de 20-25 minute, pana sosul scade bine.
  4. In acest timp de taie tofu cubulete si se prajeste in uleiul ramas amestecat cu uleiul de susan. Se prajeste pana devine usor rumen, apoi se scoate pe servetele de hartie sa se absoarba uleiul.
  5. Cand sosul e gata se adauga tofu si patrunjelul tocat fin. Se amesteca si se gusta de sare.
  6. Se serveste cald, cu orez basmati fiert sau cu paine naan.

Author:

Facebook Comentariu