Ingrediente
3 bucati piept de pui (aprox 600 gr)200 gr iaurt
1 lingura rasa curry
un cub praf usturoi
1/2 lamaie
sare, piper
Portii: 4-5
Preparare
- Amestecati iaurtul cu usturoi, curry si putina sare si piper. Lasati jumatate de ora la rece.
- Taiati pieptul de pui fasii grosute si stoarceti peste ele sucul de la jumatate de lamaie. Lasati la marinat cu lamaie tot jumatate de ora la rece.
- Turnati marinata de iaurt si curry peste bucatile de pui si amestecati bine, sa fie acoperita toata carnea. Lasati la marinat la frigider minim 1 ora, maxim o zi.
- Scoateti puiul din marinata, puneti bucatile pe betisoare pentru frigarui si asezati-le pe gratar (sau intr-o tigaie teflonata fara ulei). Cand sunt facute pe o parte intoarceti-le sa se prajeasca si pe cealata parte.
- Am servit cu salata de rosii, dar merge si cu orez sau cu un curry de vinete.