Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.


Curcan umplut cu legume

Ingrediente pentru marinata: 1 lingura seminte de coriandru 1 lingura semințe de fenicul 1 lingura seminte de mustar galben 1 lingur...

Muşchiuleţ de porc în crustă crocantă

Ingrediente pentru muşchiuleţ de porc în crustă crocantă

1 muşchiuleţ de porc
3 linguri ulei
200 ml lapte
3 ouă
1 lingură făină
100 g pesmet condimentat
200 g caşcaval uscat
100 g fulgi migdale
sare
piper

Mod de preparare pentru muşchiuleţ de porc în crustă crocantă

Se bat ouăle într-un castron, se adaugă laptele, făina, sare, piper, după gust, şi se amestecă bine. Pe o farfurie plată se pune caşcavalul trecut prin răzătoarea mare, pesmetul
condimentat, fulgii de migdale şi se amestecă. Se trece muşchiuleţul prin compoziţia cu ouă, apoi se tăvăleşte prin amestecul de fulgi de migdale, în aşa fel încât bucata de carne să prindă o crustă groasă. Se aşază muşchiuleţul într-o tavă unsă cu ulei şi se pune la cuptor pentru circa 45 de minute, când crusta este bine rumenită. Un muşchiuleţ de porc în crustă crocantă se serveşte tăiat felii, cu garnitură de legume fierte şi sotate.

Author:

Facebook Comentariu